Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit
Adresa: Rr. “ Muhamet Gjollesha “, pranë Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit

Orari: E hënë-e enjte 08:00-16:30
         E premte 08:00-14:00
Na ndiqni në Facebook

Per administrimin e ankesave dhe kerkesave ne IKMT, ndiqni linkun:
https://e-albania.al/eAlbaniaServices/ServiceList.aspx?service_filter=INS&institution_id=768&service_type=Y