24/02/2018Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sc Territorit ka prishur sot nё Fier objektin e pestё me shpёrthim tё kontrolluar, nё kuadёr tё projektit pёr rehabilitimin e lumit Gjanica dhe qendrёs sё qytetit. Pёr shembjen e tij u pёrdorёn 5kg lёndё eksplozive. Nuk janё rregjistruar dёme nё objektet pranё.fotoeobjektit