17/12/2017


 
Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit prej dy ditësh është duke punuar në segmente të caktuara të superstradës Tiranë-Durrës. Ky aksion i IKMT është nderrmarrë në kuadër të emergjencës për shkak të rreshjeve, me qëllim mospërseritjen e situatave si ato dy jave më parë. IKMT ka nisur ndërhyrjet pranë zonës se City park dhe urës së Limuthit, ndërkohë qe planifikon ndërhyrje edhe në disa zona të tjera me problematikë të njëjtë. Njëkohësisht IKMT vazhdon aksionin në Patos në kuadër të projektit për rehabilitimin e qëndrës së qytetit.


thumbnail1 2