15/05/2017


Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka nisur sot prishjen e "urës" së hotelit New York në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë. Ky objekt është pa leje dhe nuk është përfshirë në procesin e legalizimit. Inspektorët e IKMT njoftojnë se volumi më i madh i punës do të kryhet në orët e vona të natës, për të mos penguar qarkullimin e makinave.


URAvlora