12/05/2015


IKMT nis njё operacion nё plazhin e Hamallajt


Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit ka nisur njё operacion nё plazhin e Hamallajt nё Durrёs,  pёr prishjen ndёrtimeve pa leje nё kёtё zonё turistike.

Nё kёtё operacion janё prishur rreth 7 objekte pa leje me funksion te ndryshёm, kryesisht kioska me konstruksion metalik tё cilat shёmbja e tyre ka qenё e shpejtё nga mjetet e IKMT. Operacioni  do tё vijojё edhe nё tё ardhmen pёr t’ia rikthyer pushuesve vёndas dhe huaj kёto plazhe publike nё gjendjen e mёparshme.

1

2

3

4

5