30/10/2015


IKMT nis njё operacion nё qytetin Beratit

Inspektorati Kombёtar i Mbrotjes se Territorit  ka nisur njё operacionin pёr prishjen e ndertimeve pa leje  pranё lumit Osum nё qytetin e Beratit.

Operacioni ka nisur me prishjen e njё objekti njё katёsh pa leje me funksion tё ndryshёm,vёndndodhja e tё cilit bllokonte hapёsirat publike nё lagjen muzeale tё qytetit. Ky operacion i IKMT-sё i hap rrugё projekteve tё Qeverisё Shqiptare pёr pёrmisimin dhe rehabilitimin e zonave tё mbrojtura pёr zhvillimin e turizmit.


1

2

3