08/10/2015


IKMT nis një operacion në qytetin e Tiranёs


Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit ka nisur njё operacion nё Tiranё pёr prishjen e  ndёrtimeve pa leje dhe pёr çlirimin e hapёsirave publike nё brёndёsi tё pallateve.

Mjetet e IKMT-sё kanё qenё vetёm pёr prezencё nё kёtё operacion pёr prishjen e kёtij objekti, pasi qytetari u vetndёrgjegjёsua dhe ka bёrё çmontimin e tij. IKMT-ja falenderon qyterarin pёr bashkёpunimin dhe mirёkuptimin nё zbatimin e ligjishmёrisё.

29