07/11/2015

IKMT rinis operacionin tek Unaza e Madhe

Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit ka nisur,njё operacion nё Tiranё nё zonёn ku do tё ndёrtohet Unaza e Madhe e qytetit.

Nё kёtё operacion IKMT ka prishur njё objekt dy katёsh me funksion tё ndryshёm, i  cili bёn tё mundur vazhdimin e ndёrtimit te Unazёs sё Madhe. Operacioni ka qenё nё mbёshtetje tё Autoritetit Rrugor Shqiptar, pasi. ky ёshtё njё projektet e Qeverisё Shqiptare pёr pёrmirёsimin dhe modernizimin e infrastrukturёs tё kryeqytetit.


1

2

3