06/11/2015

IKMT paraditen e sotme ka qenë në mbёshtetje tё Bashkisё Durrës pёr shembjen e njё ndёrtimi pa leje i cili bllokonte pronёn private dhe hapsirёn publike në mënyrë të kundraligjshme.

Ky aksion i Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit ka qene edhe në kuadrin e ruajtjes së zonave arkeologjike, e cila ёshtё njё ndёr prioritet e punёs sё kёtij institucioni.


1

2

3