09.01.2020


Nё njё aksion qё nisi sot prej orёs 6 tё mёngjesit, IKMT ka prishur 5 objekte nё zonёn e Astirit nё gjurmёn e Unazёs sё Madhe. Objektet ishin tё madhёsisё njё katёshe (1), dy katёshe (3) dhe katёr katёsh (1). Ndёrkohё njё objekt 6 katёsh do tё prishet nesёr me shpёrthim tё kontrolluar. Sё bashku me 35 objektet e prishura nё aksionet e mёparshme, shkon nё 41 numri i tyre, pёrsa i takon Lotit I...