30.10.2019


Puna e IKMT, ka nisur tё merret si shёmbull edhe nga vendet e rajonit qё vuajnё po tё njёjtat probleme nga ndёrtimet pa leje. Pikёrisht pёr shkёmbim eksperiencash, kryeinspektorja e IKMT Dallёndyshe Bici, priti nё njё takim nё Tiranё, Llokman Limanin, drejtor i Inspektoratit Shtetёror tё Urbanizimit dhe Ndёrtimtarise nё Maqedoninё e Veriut. Biseda u pёrqendrua nё mёnyrёn e veprimit dhe operimit nё terren nga ana e inspektorateve respektive si dhe punёn kolosale qё duhet tё bёjnё ato nё mbrojtjen e territorit nga paligjshmёria.


tk1

tk2

tk3


tk4


tk5


tk6
 

tk7