26/02/2019Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka nisur sot prishjen e pesë objekteve në kuadër të ndërtimit të Bypassit të Fierit. Objektet janë të madhësive të ndryshme dhe kanë pasur funksione të ndryshme. Aksioni i IKMT ka nisur pas një VKM-je për shpronësimin e këtyre objekteve.bypassi1

bypassi2