19/02/2019
Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka realizuar sot një ndërhyrje në afërsi të Kukësit në “Rrugën e Kombit”. Ishin planifikuar për të prishur pesë objekte me madhësi dhe shërbime të ndryshme, në kuadër të ndërtimit të një mbikalimi në këtë pjesë të rrugës. Nga këto, IKMT ka prishur tre objekte, ndërkohë që dy të tjera janë prishur vullnetarisht nga poseduesit.


rruga e kombit