11/10/2018
Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka nisur sot një operacion në zonen e "Syrit të Kaltër" në bashkinë e Finiqit. 


IKMT ka planifikuar të prishë në këtë zonë turistike 16 objekte pa leje ndërtimi. 

Objektet janë të madhësive të ndryshme, një dhe dy katëshe, konstruksione druri, me objekt shërbimi.


syriikalter2018