Dt 23/07/2018

Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit ka nisur sot prishjen e disa objekteve nё Fushё-Arrёz. 

Operacioni i IKMT realizohet me kёrkesёn e Bashkisё Fushё-Arrёz nё kuadёr tё projektit "Rehabilitimi i qendrёs sё qytetit Fushё-Arrёz". Objektet e planifikuara pёr t'u prishur janё njё dhe dy katёshe, por me sipёrfaqe tё madhe dhe pёrdoreshin pёr shёrbime tё ndryshme. Pronarёt e objekteve janё trajtuar sipas ligjit tё shpronёsimit pёr interes publik.


foto1