05/04/2018


Kryeinspektorja e IKMT, Dallëndyshe Bici, sot në një takim me përfaqësues të Inspektoratit të Kosovës dhe Ministrisë së Mjedisit e Planifikimit Hapësinor. Shkëmbim përvojash, eksperiencash, ide dhe ura bashkëpunimi mes institucioneve. Gjithçka nën kujdesin e OSCE Tiranë dhe OSCE Kosovë...6