10/02/2018                                                                                                        

 

IKMT ka kryer me sukses prishjen e nje objekti ne Fier me shpёrthim te kontrolluar.  Objekti pese katёsh ndodhej buzё lumit Gjanica dhe ishte pengese nё zbatimin e planit pёr rehabiliimin e qёndres sё qytetit. Nga shpёrthimi nuk ёshtё rregjistruar asnjё dёmtim.FR2