06/09/2017


Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit ka nisur dy aksione nё qytete tё ndryshme. Kёshtu sot ka filluar prishja e pesё ndёrtimeve pa leje nё zonёn turistike tё Velipojёs. Objektet janё nga 1 deri nё tre kate, me konstrukt beton arme. 

Ndёrkohё nё Vlorё nё kuadёr tё projekteve pёr rikualifikimin urban pёrgjatё shёtitores dhe vazhdimin e unazёs Vlorё-Uji i Ftohtё, do tё nisё prishja e pesё objekteve 1 dhe 2 katёsh. Pronarёt e kёtyre objekteve janё shpronёsuar me VKM.velipoje