01/04/2017


shperthimvlora
IKMT ka realizuar shperthimin e kontrolluar te nje objekti pese katesh ne Vlore. "Shperthimi ka rezultuar i suksesshem dhe sipas parashikimit te specialisteve", eshte shprehur kryeinspektorja Dallendyshe Bici. Sipas saj, hapesira e perfituar do t'u kthehet qytetareve. Ne trupin e objektit ishin hapur 630 vrima dhe u perdoren 36 kilograme eksploziv. Nga shperthimi nuk pati asnje demtim, megjithese objekti po ndertohej shume prane nje objekti tjeter. Mjetet e renda te IKMT do te perfundojne brenda nje kohe te shkurter prishjen totale te objektit.