3.10.2016Inspektorati Kombëtar I Mbrojtjes së Territorit ka nisur sot një operacion në qytetin e Vlorës. Operacioni do të përfshijë prishjen e së paku 100 objekteve me funksione të ndryshme, banimi dhe shërbimi.
Këto objekte janë të madhësive dhe sipërfaqeve të ndryshme, një, dy dhe tre katëshe. Ndërhyrja e IKMT bëhet në kuadër të projektit “Ndërtim dhe sistemim I rrugës “Gjykata-Akademia e Marinës” dhe rruga “Duro Shaska” deri tek “shtatë pallatet”.
Operacioni I IKMT parashikohet të vazhdojë dy deri në tre javë, ndërkohë që shumë prej objekteve janë shpronësuar sipas ligjeve në fuqi. Deri tani nuk është rregjistruar asnjë incident.

image 0 02 05 7e50f0ed23cc41436117f738d7089321a09f8efe0d88e0bec4301892bcc9754a V