26/09/2016


Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit do të prishë sot në qytetin e Beratit një objekt dy katësh me funksion shërbimi. Ky objekt është bërë pengesë për realizimin e projektit të “Rikonstruksioni dhe rikualifikimi i sheshit qëndror Teodor Muzaka”. Aksioni i IKMT do të mbyllet brenda pak orësh. 


fotoberat