29.08.2016


Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes se Territorit ka nisur tё prishё njё objekt tre katёsh nё qytetin e Fierit. Ndёrhyrja e IKMT vjen pas kёrkesёs pёr mbёshtetje nga Bashkia e Fierit, e cila ёshtё duke punuar nё projektin "Rikonstruksionin e rrugёs Dervish Hekali, hapёsirat pёrreth saj dhe rehabilitimin e fasadave".

14102580 1219650601389987 2080615960168722152 n