08/08/2016


Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit ka organizuar sot njё operacion nё Unazёn e Madhe tё Tiranёs nё kuadёr tё ndёrtimit tё kёtij segmenti. 

IKMT ka realizuar prishjen e tre objekteve njё dhe dy katёsh me funksione tё ndryshёm. 

Pёr pronarёt e kёtyre objekteve, Kёshilli i Ministrave ka vendosur pёr shpronёsimin sipas ligjeve nё fuqi. Pёrgjatё operacionit tё IKMT nuk ёshtё rregjistruar asnjё incident.


1.
IMG 20160808 WA0104

2.
IMG 20160808 WA0101

3.
IMG 20160808 WA0102