01.06.2016


Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka nisur sot operacionin për prishjen e ish-godinës së INSIG. Ky operacion zhvillohet në kuadër të projektit “Ndërtimi, rikonstruksioni dhe rinovimi i Unazës së Vogël, Tiranë”. Godina është disa katëshe, ndërkohë që IKMT punon në bashkëpunim me strukturat e Bashkisë Tiranë, Policisë së Shtetit dhe disa institucioneve të tjera. Për pronarët e këtij objekti, ka një vendim shpronësimi nga Këshilli i Ministrave.

Në Vlorë, IKMT është në ditët e fundit të mbylljes së operacionit për projektin e Transballkanikes. IKMT kishte planifikuar të prishte rreth 180 objekte me madhësi, sipërfaqe dhe funksione të ndryshme.

Në asnjë prej operacioneve të zhvilluara sot nga IKMT nuk ka pasur incidente. 


13331070 1157059800982401 2859896823336383153 n