31.05.2016


Inspektorati Kombëtar i Mbrotjes së Territorit vazhdon operacionin në Vlorë nё kuadёr tё projektit “Rikonstruksioni i rrugës Transballkanike”. Ky operacion ka filluar para 3 javësh. Deri tani numërohen rreth 66 objekte të prishura nga 180 që janë parashikuar të prishen deri në fund të operacionit. Objektet janë  të madhësive dhe funksioneve të ndryshme, njё dhe disa katëshe.

Operacioni i IKMT-së në këtë zonë nuk ka pasur incidente me qytetarët.  Ka patur raste ku qytetarët e ndërgjegjësuar janë bërë vetë pjesë në çmontimin e objekteve.

IMG 20160530 WA0009


IMG 20160530 WA0016


IMG 20160530 WA0018


IMG 20160531 WA0005