27.05.2016Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka nisur sot një operacion në bashkinë e Gramshit. Do të prishen 6 objekte një dhe dy katëshe me funksion banimi.

Operacioni i IKMT është në kuadër të zbatimit të projektit për ndërtimin e hidrocentralit të Banjës. Prishja e këtyre objekteve i hap rrugë ndërtimit të rezervuarit të këtij HEC-i.

Ndërkohë IKMT ka vijuar edhe ditën e sotme operacionin në Vlorë me prishjen e disa objekteve, në kuadër të projektit të Transballkanikes.

Ne HEC te Banjes

 Hec1

 


Hec2

Ne Vlore
 
 
 
Vlore1