24.05.2016
 
Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit  nis operacionin nё ndihmё tё zbatimit tё projektit “Ndёrtimi i Unazёs sё Madhe, Tiranё”.

IKMT ka planifikuar tё prish 35 objekte multifunksionale, kryesisht njё katёshe.  Poseduesit e objekteve janё trajtuar sipas ligjit nga institucionet pёrgjegjёse.

Ndёrkohё IKMT vazhdon operacionin nё Vlorё nё kuadёr tё projektit: “ Rikonstruksioni i rrugёs Transballkanike, Faza II” dhe nё Vuno. Nga operacioni i sotёm nё Vuno  ёshtё prishur njё objekt dhe parahikohen tё prishen 4 objekte tё tjera deri nё fund tё ditёs.
 
 
1.Vlorё
vlora1 foto
2.Vuno
Vuno 2
3.Unaza e Madhe
IMG 20160524 WA0056