23.05.2016


Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit në kuadёr tё projektit “Rikonstruksioni i rrugёs Transballkanike Vlorё, Faza II” vazhdon operacionin e nisur javёn e kaluar nё qytetin e Vlorёs.

Deri tani janё prishur 13 objekte me madhёsi dhe funksione tё ndryshme. Deri nё fund tё kёtij operacioni parashikohen tё prishen rreth 180 objekte. 


IMG 20160523 WA0001

IMG 20160523 WA0002

IMG 20160523 WA0003


IMG 20160523 WA0004

IMG 20160523 WA0005

fotovideovlora2