10/05/2016


Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit ka vijuar edhe sot operacionin nё Dhёrmi dhe Vuno per prishjen e ndёrtimeve pa leje, ne kuadёr tё projektit pёr rehabilitimin e zonave muzeale. Pёr shkak tё terrenit, dy objektet e planifikuara, kanё nisur tё prishen me mjete dore. Deri tani nё kёtё zonё IKMT ka prishur 23 objekte me madhёsi dhe sipёrfaqe tё ndryshme, ndёrkohё qё operacioni do tё vijojё deri nё fund tё javёs.

Bashkёlidhur fotot e ditёs sё sotme IMG 20160510 WA0000

IMG 20160510 WA0001