08/04/2016


Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё territorit ka prishur njё sёrё objektesh pranё ndёrtesёs sё Rekuizitave nё parkun e ndёrtesave tё Kinostudios nё Tiranё. Operacioni i IKMT u zhvillua nё kuadёr tё projektit "Pёr rehabilitimin dhe rifunksionimin e qёndrёs kombёtare kulturore pёr fёmijё". Ndёrhyrja e IKMT ishte nё mbёshtetje tё Ministrisё sё Kulturёs.
Ndёrkohё pёrgjatё tre ditёve tё fundit, IKMT ka bёrё prishjen e njё numri tё konsiderueshёm objektesh nё Hamallaj, Durrёs. Objektet kishin funksione shёrbimi, nё pёrgjithёsi me konstruksione metalike. Njё pjesё e objekteve tё planifikuara nga IKMT pёr t'u prishur, janё çmontuar vetё nga qytetarёt. IKMT do tё vazhdojё tё realizojё operacione tё ndryshme pёrgjatё vijёs bregdetare nё gjithё vёndin.

HAMALLAJ
 2 3 4 

KINUSTUDIO
5678