01/04/2016

Inspektorati Kombёtar I Mbrojtjes sё Territorit ka shembur sot nё Skrapar dy objekte njё dhe dy katёshe nё territorin e bashkisё Skrapar.Ndёrhyrja e IKMT ka ardhur pas konkluzioneve teknike nga ekspertёt,sipas tё cilёve objektet paraqisnin rrezik shembjeje.
Dy objektet kishin funksione tё ndryshme,banimi dhe shёrbimi.

image1image2

image3

image4