19/02/2016
Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit vijon operacionin në rrugët kombëtare për prishjen e objekteve pa leje dhe lirimin e hapësirave të zëna.  IKMT ka operuar në segmentin Tiranё-Durrës, ku janë  prishur deri tani 30 të tilla, ndërkohë që operacioni është duke vijuar. Objektet janë me funksione të ndryshme, konstruksione metalike, shtesa, apo rrethime.

IKMT merr përsipër edhe pastrimin e inerteve pas prishjes së këtyre objekteve duke bërë të mundur  ndërhyrjen e institucioneve të tjera për rehabilitimin e hapësirave.IMG 20160219 WA0014  IMG 20160219 WA0015   IMG 20160219 WA0019  IMG 20160219 WA0022  IMG 20160219 WA0024  IMG 20160219 WA0030  IMG 20160219 WA0032  IMG 20160219 WA0036  IMG 20160219 WA0037  IMG 20160219 WA0044  IMG 20160219 WA0045  IMG 20160219 WA0047