03/02/2016

Inspektorati Kombёtar I Mbrojtjes  sё Territorit  ka vijuar dhe sot operacionin nё zonёn e Butrintit,ku janё prishur disa objekte pa leje njё dhe disa katёshe .

Sё bashku me operacionin e djeshёm ,numri I objekteve tё prishura pa leje nё kёtё zonё shkon mbi  dhjetё. Edhe sot  IKMT ka pёrdorur lёndё eksplozive duke krijuar shpёrthim  tё kontrolluar. 

 butrinti3shkurt