03/02/2015

IKMT nis njё operacion tek Rruga Mine Peza


Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit ka nisur nje operacion nё Rrugёn Mine Peza pёr prishjen e ndёrtimeve pa leje .

Operacioni  ka nisur me prishjen e disa objekteve pa leje me funksion  tё ndryshёm,tё cilёt bllokonin hapёsirat publike  dhe monumentet e kulturёs  qё ndodhen nё kёtё rrugё tё Tiranёs. 

8