23/09/2015

IKMT nis njё operacion nё qytetin e Librazhdit 

Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit ka nisur njё operacion nё qytetin e Librazhdit pёr prishjen e ndёrtimeve pa leje.

Nё kёtё operacion janё prishur rreth 76 objekte pa leje me funksion tё ndryshёm, tё cilat bёjnё tё mundur çlirimin e hapёsirave publike pёr  banorёt  e qytetit dhe rikthimin e tyre nё gjendjen e mёparshme. Operacioni i IKMT-sё ka qёnё nё mbёshtetje tё Bashkisё pёr zbatimin e projektit urbanistik  pёr  qytetin e Librazhdit.

2


3

11