05/03/2015

IKMT nis njё operacion nё qytetin Korcёs

Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit ka nisur njё operacion nё qytetin e Korcёs  pёr prishjen e ndёrtimeve pa leje, çlirimin e hapёsirave publike dhe rikthimin e tyre nё gjёndjen e meparshme.

Operacioni ka nisur me prishjen e shumё objekteve pa leje disa katёshe, me funksion te ndryshёm,qё prej kohёsh bllokonin hapёsirat publike tё qytetit.Ky operacion ka pёrfunduar me sukses  pasi ka gjetur gjёrёsisht mbёshtetjen e banorёve.


12


3