5/10/2015

IKMT rinis operacionin nё qytetin e Fierit


Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit  ka nisur njё operacion nё qytetin e Fierit pёr prishjen e ndёrtimeve pa leje duke bёrё çlirimin e hapёsirave  publike.

Operacioni  ka nisur me prishjen e rreth 40 objekteve pa leje me funksion tё ndryshёm, qё prej kohёsh kishin zaptur hapёsirat e gjelbёrta, duke u bёre pengёse pёr zbatimin projekteve tё Bashkisё dhe  rikthimin e tyre ne gjendjen e mёparshme.


14

7