14/07/2015

IKMT nis njё operacion  nё qytetin e  Kavajёs


Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit  ka nisur njё operacion nё Kavajё, pёr prishjen e ndёrtimeve pa leje pergjatё bregdetit  tё kёtij qyteti.

Operacioni i IKMT, ka nisur me prishjen e rreth 8 objekteve njё katёsh dhe disa katёsh pa leje me funksion te ndryshёm,. Ky operacion ka bёrё tё mundur clirimin e hapёsirave nё  plazhet publike, dhe rikthimin  e tyre nё gjёndjen e mёparshme pёr pushuesit qё frekuentojne kёtё vend.

  
5


96