• Foto
  • Video

IKMT Sot

Bici për mbrojtjen e mjedisit: Kemi vendosur rreth 90 mln lekë gjoba dhe një sërë procedimesh

Bici për mbrojtjen e mjedisit: Kemi vendosur rreth 90 mln lekë gjoba dhe një sërë procedimesh…

25.02.2021Me iniciativë të zyrës së OSBE në Shqipëri, është zhvilluar sot një takim dedikuar mbrojtjes mjedisore, ku e pranishme me fjalën e saj ka qenë edhe Kryeinspektorja e IKMT-së, znj. Dallëndyshe Bici. Znj. Bici, në fjalën e saj bëri një përmbledhje të punës së IKMT-së në drejtim të luftës nda…