• Foto
  • Video

IKMT Sot

Operacioni në bregdet, 10 objekte të prishura në Velipojë, 18 në Ksamil.  Nis pastrimi i inerteve

Operacioni në bregdet, 10 objekte të prishura në Velipojë, 18 në Ksamil. Nis pastrimi i inerteve…

11.06.2021Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit prej të hënës ka nisur operacionin për pastrimin e bregdetit nga objektet e paligjshme. Operacioni ka nisur në Ksamil dhe Velipojë, për të vijuar më pas në zonat e tjera. Në Velipojë, janë prishur 10 objekte të paligjshme, ndërkohë që po puno…